Perempuan. Gadis. Wanita.

Salam satu Malaysia. Happyyyyy Malayysiaaa Day. Saya bangga jadi anak Malaysia walaupun kadang kadang saya lupakan Malaysia. Takpe. Jangan Malaysia yang lupa saya. Ok saya taknak merapu cuma saya perlukan penyapu sebab bilik saya sepah nak....... Bilik saya tak cantik macam bilik orang lain. Sebab ayah akan beli barang bilik dia jeee. Anak dia tak ingat? Dah saya taknak cerita pasal bilik saya.

Saya nak cerita pasal lelaki sebab saya lelaki. Saya lelaki? Ya saya lelaki. Eh tak bukan. Ya saya lelaki. Eh bukan bukan. Saya fondan. Fondan? Fondan tu sejenis benda yang boleh buat kek. Jangan fikir bukan bukan. Saya perempuan melayu terakhir. Ceh. Saya perempuan asli. Maaf wehearit. Saya copy gambar gambar anda. Saya. Saya. Terjumpa. Niat saya taknak copy tapi bermakna sangat perkataan ni. Jangan marah saya.


Nampak? Tak nampak tu kejap lagi pengsan masuk ICU. Kalau taknak. Mesti buat buat nampak. Lelaki! Saya marah ni. Saya nak awak faham pasal perempuan! Awak kena tahu isi hati perempuan! Pahal....... Aku ni?

Perempuan macam saya pandai menipu. Pasal hati perasaan saya pandai berdolak dalik. Tapi kesan kat lelaki tau. Kesan yang amat bermakna. Lelaki susah nak faham perempuan. Best en camtuhhhhhhhh? Sebab tu lelaki kena berusaha cari jalan "Macam mana aku nak ngorat dia nih?" Ceh. Senang kacang gila mameng. "Kau buat ayat cantik gerenti perempuan cair". Saya rasa macam nak sepuk kepala guna lutut saya ni biar dia diterajang sampai telanjang. Buat ayat macam tu........ Heh


Nampak sweet? Saya geli geleman senanya. Buli roma saya naik 7 inci. Saya tipu tu. Saya tak suka lelaki romantik. "Jangan cakap tak suka nanti yang tak suka tu jadi kau punya". Tak. Saya tak cakap. Saya cuma jujur. Kenapa salah? Salah boleh belah. Takyah baca entry ni. Saya suka lelaki cool. Umm ummm. Dah malas nak cakap mendalam. Apa pun terima kasih lelaki sudi buat kamik gembirak. Nak loghat Sarawak pun sebenarnya memang lain bahasa saya buat. Saya guna bahasa yang susah. Ending yang tak best. Assalamualaikum.

0 kata si comel:

Post a Comment